diumenge, 7 de maig del 2023

[Anime] La meva acadèmia d'herois - 18 CANCEL·LADA

La meva acadèmia d'herois - 18

Lluita de cavallets: la final




Tal com diu en Deku, perdoneu... però cancel·lem la sèrie. Ja fa molts mesos que no traiem cap capítol, en part per la immensitat de la sèrie, que provoca vertígen i una sensació de posar gotetes per omplir un pantà, en part per les llicències que hi ha hagut últimament: es pot trobar la sèrie en català en format manga i es van emetent les pel·lícules animades a l'X3.
Com que no s'ha llicenciat l'anime, d'alguna manera podríem continuar amb la feina per reivindicar que la volem doblada al català, però ja no sentim que deixem orfes als seguidors perquè els interessats poden comprar-ne el manga i, així, donar suport a la publicació d'aquest material en català, que, al cap i a la fi, és un dels motius pels quals existim.
Si us interessa, la història continua al capítol 31 del 4t volum.

Aprofitem l'avinentesa per informar que la col·laboració amb Boira Endins per Els guardians de la nit està en la mateixa situació i des de Lluna Plena no Fansub no en farem més episodis. Fins que no es llicenciïn les altres temporades de l'anime, ell continuarà subtitulant-la, però nosaltres ho deixem aquí.

Després de tot aquest paràgraf, gaudiu de la conclusió de la segona prova del festival esportiu! Quins seran els 4 equips que passaran a la fase final?
Moltes gràcies per seguir-nos fins ara!
Sempre més enllà, Plus Ultra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada