dissabte, 2 de març del 2013

Acadèmia de bruixetes - 2 OVAs (2013, 2015)

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
You Yoshinari
Director
You Yoshinari
Estudi
Trigger
Gèneres
Aventura, Comèdia, Escola, Fantasia, Shojo
Classificació
+13 anys
Estrena
2 de març de 2013
Informació
MyAnime List
Wikipedia
Sinopsi

OVA 0 (2013) - Acadèmia de bruixetes (26 minuts)


L'Atsuko Kagari va veure de petita un espectacle de màgia de la bruixa Brillant Chariot du Nord. Aquest espectacle li va canviar la vida: ara, el seu somni és esdevenir una bruixa com la Chariot i fer somriure el cor de la gent. Però a l'acadèmia de bruixetes no ho té gens fàcil: no pertany a cap família de bruixes, no té poders màgics i ni tan sols ha volat mai amb una escombra. I a més a més, la seva simpatia per la Chariot ho fa tot més difícil: a l'acadèmia, no té gaire bona reputació. Arribarà l'Atsuko a ser la bruixa amb què somnia?



OVA1 (2015) - Acadèmia de bruixetes - La desfilada màgica (53 minuts)


Com a càstig per haver provocat un incident a la classe, l'Akko, la Sucy i la Lotte hauran d'organitzar la desfilada màgica que té lloc cada any a la ciutat, per tal de recordar als seus habitants la tràgica història de les bruixes.
Comentaris
OVA 0 - Projecte pilot que més tard serviria d'inspiració per a una pel·lícula i una sèrie de 25 capítols. Aquest OVA va ser produït el 2013 dins del projecte «Anime Mirai» de formació de talents novells del món de l'animació al Japó.
OVA 1 - Llargmetratge amb una història independent de l'Akko i les seves amigues, on apareixen nous personatges que sortiran més tard a la sèrie de 24 capítols: les seves companyes Amanda, Constanze, Jasminka que compartiran aventures i desventures amb la protagonista.
Enllaços
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
1080p
Qualitat
BDRip
Pes
MB
Traducció
Met de Munick
Correcció
marinera_neptú
Edició
Met de Munick
Compressió
Met de Munick


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada