divendres, 10 de febrer del 2006

[LlPnF][OVA] Balada infernal: Ultimate

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
Kouta Hirano
Director
Tomokazu Tokoro (1–4) Hiroyuki Tanaka (5–7) Yasuhiro Matsumura (8) Kenichi Suzuki (9–10)
Estudi
Satelight (1–4) Madhouse (5–7) Graphinica i Kelmadick (8–10)
Gèneres
Acció, Drama, Horror, Militar, Seinen, Sobrenatural
Classificació
+18 anys
Estrena
10 de febrer de 2006
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Wikipedia
Enllaços
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats i flotants
Format
MP4 i MKV
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
720p
Qualitat
BDRip
Pes
1GB
Traducció
Al-Vhandrel, bombillero, Shruikan
Correcció
bombillero, itrebla, Minamino Shuuichi
Edició
bombillero, itrebla, kyoraku
Compressió
Al-Vhandrel, Ragna
Karaokes
bombillero


BALADA INFERNAL I
Fa deu anys, la jove Integra Hellsing ascendeix al capdavant de l'Organització Hellsing després de la mort del seu pare. El seu oncle, Richard Hellsing, gelós d'ella, intenta matar-la però desperta un Alucard latent que mata immediatament els homes de Richard. Llavors Integra aprofita l'ocasió i mata el seu oncle d'un tret, convertint-se així en l'últim descendent de Hellsing. Alucard declara la seva lleialtat a Integra i es converteix en el seu fidel servidor. En els nostres dies, a Anglaterra, l'Alucard es dirigeix a eradicar un sacerdot vampir i els seus deixebles necròfags. No obstant això, una noia de policia anomenada Seras Victoria, queda greument ferida en el procés i l'Alucard li dóna l'opció de viure o morir, ella decideix viure i la converteix en el seu servent vampir.
BALADA INFERNAL II
Mentre Integra celebra una taula rodona per informar de les seves conclusions respecte a l'actual onada d'atacs de vampirs, els germans vampirs Jan i Lucas Valentine llancen un atac sorpresa a la seu de Hellsing amb l'ajuda d'un exèrcit necròfag equipat amb equip militar. Gairebé tots els soldats de Hellsing són assassinats i convertits en vampirs davant de l'Alucard, Seras i Walter C. Dornez, qui demostra per què una vegada va ser conegut com l'"Àngel de la Mort". Jan Valentine revela que el nom del grup responsable de l'atac és Millennium, llavors Integra insinua a en Walter que els oficials nazis supervivents podrien haver estat responsables de l'atac.
BALADA INFERNAL III
Després del devastador atac contra la seu de Hellsing, en Walter recluta un grup de mercenaris conegut com les oques salvatges (Wild Geese). Integra rep informació d'Enrico Maxwell, el líder fanàtic d'Iscariot, que confirma les seves sospites sobre els orígens de Millennium. Immediatament desplega l'Alucard, la Seras i les oques salvatges a Rio de Janeiro per descobrir el parador de Millennium. L'Alucard i la Seras són posteriorment atacats per unitats BOPE (Batalló d'Operacions Policials Especials) de la policia brasilera després d'haver estat declarats públicament com a terroristes internacionals, un engany perpetrat per les autoritats brasileres a canvi de la immortalitat promesa per Millennium. Després de rebre les ordres de Sir Integra, l'Alucard s'enfronta a l'oficial de Millennium, Tubalcain Alhambra.
BALADA INFERNAL IV
Hellsing i Iscariot tenen una reunió amb la Reina del Regne Unit, però és interrompuda per l'omnipresent Schrödinger que porta un missatge del Major a través d'una transmissió en viu declarant la guerra a Anglaterra. Mentrestant, un portaavions anomenat Eagle és segrestat per la tinent Rip Van Winkle i un petit esquadró de soldats de les SS de Millenium, Integra envia l'Alucard per recuperar el vaixell. Mentrestant, el Major comença a moure's cap a Londres per conduir Anglaterra a una altra guerra.
BALADA INFERNAL V
Mentre l'Alucard està atrapat a l'Eagle, Millennium comença a atacar Londres en dirigibles. A Zorin Blitz se li encomana dirigir-se a la seu de Hellsing amb un petit grup de soldats, mentre que la resta dels vampirs ataquen Londres. Maten milers de civils i intenten capturar Integra, però aconsegueix escapar dels soldats vampir gràcies a en Walter, que se sacrifica per mantenir-los a ratlla. No obstant això, es deixa capturar pel Capità. Quan els soldats vampirs aconsegueixen acorralar l'Integra, és salvada, i posteriorment capturada, per un grup de sacerdots d'Iscariot dirigit pel pare Alexander Anderson, Heinkel Wolfe i Yumie Takagi.
BALADA INFERNAL VI
A mesura que la batalla comença, al Vaticà, l'Enrico Maxwell, el cap de la Secció XIII Iscariot, es ascendit i gràcies a això comença a mobilitzar els combatents del Vaticà. Mentrestant, al cor de Londres, Integra intenta convèncer als membres d'Iscariot per escortar-la a la mansió Hellsing que està sent assetjada per la Zorin Blitz. L'única línia de defensa contra aquest assalt són el capità Bernadotte i el seu grup d'oques salvatges, i la Seras. A mida que la batalla avança, no només han de lluitar amb els soldats vampirs sinó també amb els misteriosos poders d'il·lusió de la Zorin que gairebé.
BALADA INFERNAL VII
Mentre Seras està superant amb èxit els soldats de Zorin, en Bernadotte i les seves oques estan sent sacrificades. Seras va al seu rescat i destrueix la major part dels soldats, però Zorin apareix i s'introdueix en les memòries de la Seras, obligant-la a reviure la seva dolorosa infància, on va veure com els seus pares eren assassinats i després violaven el cadàver de la seva mare. Mentre Seras està atrapada en la il·lusió, Zorin li arrenca el braç, l'apunyala per l'esquena, i talla els seus ulls. En Bernadotte tracta d'escapar amb la Seras malferida, però Zorin li ho impedeix apunyalant-lo per l'esquena.
BALADA INFERNAL VIII
Les forces del Vaticà dirigides per Enrico Maxwell comencen a atacar les forces restants del Millennium. Mentrestant, els sacerdots d'Iscariot dirigits per en Heinkel Wolfe i la Yumie Takagi aconsegueixen detenir l'Integra, però apareix la Seras per salvar-la. L'Alucard reapareix en l'Eagle on s'uneix a la batalla trobant-se cara a cara amb les altres dues cartes de triomf: L'Anderson i el Capità. L'Integra allibera el Sistema de Restricció de Control d'Art Nivell 0, permetent a l'Alucard convocar milions de familiars a la batalla que aclaparen fàcilment les forces Iscariot i Millennium. L'Enrico Maxwell i el pare Anderson s'adonen de l'autèntica identitat d'Alucard. Quan el pare Anderson i l'Alucard comencen a lluitar, veient que l'Alucard té avantatge, l'Anderson utilitza el Clau d'Helena per lluitar d'igual a igual amb l'Alucard.
BALADA INFERNAL IX
L'Alucard recorda el seu passat com Vlad l'Empalador, la seva infància, la guerra contra els turcs i finalment la seva execució, quan abans de ser decapitat, va beure la sang del camp de batalla i es va convertir en un vampir. Llavors desperta, gràcies a la súplica de la Seras, i aconsegueix esquinçar el Clau d'Helena aconseguint que el pare caigui dient "Amén" per últim cop. De sobte, apareix un Walter vampiritzat que es prepara per lluitar amb l'Alucard. A mesura que la lluita continua, en Walter pateix simptomes d'inestabilitat del procediment de vampirització, però aconsegueix perforar el pit de l'Alucard amb un tub, que revela ser un esquer. L'Alucard apareix per darrere i el copeja forçant el seu cos a tornar a l'edat de 60 anys enrere, ell fa el mateix i torna a la forma de nena que va assumir durant la guerra, i reprèn a en Walter que continua sent un nen i que no ha canviat en 60 anys.
BALADA INFERNAL X
L'Integra i la Seras són interceptades pel Capità, la Seras es queda a lluitar mentre l'Integra segueix avançant. El Capità resulta ser un home llop i és superada en força i velocitat, però rep l'ajuda d'en Bernadotte, qui ara és el seu familiar i utilitza una dent de plata per matar l'home llop. L'Integra arriba on és el Major, però un escut impedeix el seu atac, ell li explica que l'Schrödinger és la clau per derrotar l'Alucard, que en aquell moment està absorvint els rius de sang dels morts del camp de batalla. La Seras apareix i aconsegueix perforar el blindatge i danyar al Major revelant la seva autèntica naturalesa.
BALADA INFERNAL: L'ALBADA
Setembre de 1944, la Segona Guerra Mundial s'està lliurant a Europa. Per guanyar avantatge en el camp de batalla, els nazis experimenten amb una tecnologia per crear vampirs artificials, encara estan lluny d'assolir el seu objectiu, però fins i tot les etapes intermèdies d'aquestes investigacions són una gran amenaça per a la coalició anti-alemanya. En un intent per aturar el projecte nazi i per protegir Anglaterra i els aliats, l'actual cap de Hellsing, Sir Arthur Hellsing, envia als seus millors agents, en Walter C. Dornez i l'Alucard, a una Polònia ocupada pels alemanys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada