dilluns, 8 de setembre del 1986

[LlPnF][Manga] Cinturó Negre

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
Naoki Urasawa
Editorial
Shogakukan
Revista
Big Comic Spirits
Gèneres
Comèdia, Esport, Romàntic
Classificació
+13 anys
Publicació
8 de setembre de 1986 - 23 d'agost de 1993
Volums
29
Capítols
53
Estat
Finalitzada
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Baka-Updates
Wikipedia
Sinopsi
La Ginger Inokuma és una noia que des de molt petita ha seguit rigorosos entrenaments de judo i que ara vol portar una vida normal, com la resta de noies. Però el seu avi, el mestre de judo més famós del Japó, insisteix que la seva néta ha d'aconseguir la medalla d'or olímpica en els Jocs de Barcelona del 1992 i el Premi de l'Honor del Poble japonès.

La fi de l’anime, l’inici del nostre projecte: els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.

Després de nombroses peripècies, combats i multitud d’anècdotes, la Ginger s’ha introduït de manera plena en el món adult. Tot i això, el judo continua representant un dels elements més presents a la seva vida, en què acumula una trajectòria brillant. La seva darrera gesta en el Campionat Nacional Japonès ha culminat amb l’accés en els Jocs Olímpics de Barcelona, un esdeveniment a on, sense voler-ho, s’ha convertit en el centre de les mirades i la seva derrota en el propòsit de tota judoka. Amor, lluita i superació són els ingredients d’aquesta història, els quals trobaran la seva culminació a la Ciutat Comtal. Que comenci el combat!
Comentaris
1) A Catalunya, l’obra va ser traduïda per Glénat entre els anys 2009 i 2012. Tanmateix, arran de la crisi econòmica que arrossegava l’editorial, la publicació va finalitzar de manera abrupte en el volum 19, poc després del Campionat Nacional del Japó, torneig en què es van decidir les judokes que representarien el país nipó en els Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 1992.
2) L’obra compta amb una adaptació anime, la qual també va arribar a casa nostra, en aquesta ocasió de la mà de Televisió de Catalunya i de manera íntegra. Emesa originalment entre els anys 1989 i 1992, la sèrie, amb un total de 124 episodis, narra de manera prou fidel la història il·lustrada, la qual ens acompanya fins a les portes dels Jocs Olímpics de Barcelona, sense adaptar els darrers cinc volums.
3) La finalització prèvia de la sèrie animada, juntament a la publicació truncada del manga per part de Glénat, ha provocat que els espectadors catalans no haguem pogut conèixer la finalització d’una de les obres més icòniques de l’anime en català... Una tasca pendent que Lluna Plena No Fansub s’ha compromès a acomplir amb la traducció del darrer arc argumental: poseu-vos còmodes perquè són a punt de començar els Jocs Olímpics de Barcelona!
Notícies
Recull de notícies del blog
Enllaços
Projecte
En procés
 
Idioma
Català
Format
PNG en un arxiu ZIP
Traducció
Tsukame
Correcció
murasaki
Edició
CriB
Reconstrucció
Kass
Neteja
Kass
FS
MD


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada