diumenge, 2 d’octubre del 2016

[LlPnF][Anime] Projecte de criança de noies màgiques

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
Asari Endo
Director
Hiroyuki Hashimoto
Estudi
Lerche
Canal de TV
-
Gèneres
Acció, Drama, Fantasia, Màgia, Sobrenatural, Thriller
Classificació
+17 anys
Emissió
2 d'octubre de 2016 - 18 de desembre de 2016
Episodis
12 episodis
Estat
Finalitzada
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Baka-Updates
Wikipedia
Sinopsi
Un nou joc de noies màgiques per a telèfons mòbils es popularitza entre la gent. Al mateix temps, els rumors sobre la intervenció de noies màgiques reals a la ciutat s'escampen. Quina relació tenen tots dos fets?
Comentaris
Atenció: aquesta obra conté escenes de sang i violència explícita. Donem el nostre agraïment a les aportacions en traducció de l'usuari Blastaroth, col·laborador extern a Lluna Plena no Fansub.
Notícies
Recull de notícies del blog
Enllaços
Projecte
Finalitzat
 
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
1080p
Qualitat
BDRip
Pes
400MB
Traducció
Blastaroth, Maria
Correcció
victor_v
Edició
Zarego14
Compressió
victor_v


7 comentaris:

  1. Cagun tot! Vaig veure aquesta sèrie no fa gaire subtitulada en castellà, i ara resulta que la feu en català. Si ho hagués sabut m'hagués esperat una mica més per veure-la. I no és la primera vegada que em passa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ens sap greu! Anunciar futures publicacions és complex i ens pot exposar a acabar donant falses esperances... el que sí que et podem dir és que aquest projecte ja el tenim pràcticament enllestit internament, a falta de quatre detalls, de manera que pots fer comptes que publicarem la sèrie sencera, si t'animes a remirar-la, ja ho saps!

      Elimina
    2. En aquests moments prefereixo mirar animes nous que tinc pendents per poder avançar abans que no pas repetir-ne alguns que ja he vist. De totes maneres, quan estigui completa la descarregaré per veure-la més endavant. Perquè aquest anime em va encantar, i sé que més endavant voldré tornar-lo a veure, i ho faré amb els vostres subtítols, així veuré com l'heu traduït.
      Si no és un secret d'estat, podeu dir quins animes teniu pensat fer a curt termini? És per saber si heu de fer algun que tingui pensat veure. Com que en tinc tants pendents en veuria un altre enlloc d'aquest. Per casualitat no teniu pensat fer Full Moon wo Sagashite, no? ��

      Elimina
    3. Aquesta sèrie no la tenim prevista. A curt termini estrenarem alguna cosa entre cap d'any (l'aniversari del fansub) i el dia de Reis, en podeu estar atents!

      Elimina
    4. Ok, gràcies. Miraré què porteu.

      Elimina
  2. La fitxa diu "0 episodis". Entenc que en són 12 i només falta l'últim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara ho corregirem, gràcies! Dilluns pujarem el que falta.

      Elimina