dimecres, 12 d’abril del 2023

[Anime] La núvia del Magus - T2 - Capítol 01

La núvia del Magus - Temporada 2


Capítol 01: Viu i deixa viure - II




Encetem la segona temporada de la sèrie "La núvia del Magus", que volem fer al dia seguint les emissions al Japó! La sèrie ens continua mostrant la vida i aventures de l'aprenent de maga Chise Hatori, una noia japonesa que pot veure esperits i que té dins seu grans quantitats de màgia. Aquestes qualitats no li porten gaire felicitat, fins que és comprada pel Magus Elias Ainsworth, que l'acull a casa seva i l'agafa d'aprenenta.

Per als que conegueu la sèrie, aquesta vegada seguirem l'arc de l'escola, que surt al manga. La Chise ha estat convidat al Col·legi Anglès de Bruixots. Però ella és una maga: no empra encanteris que trenquen les lleis de la natura, com els bruixots, sinó que treballa amb l'ajut del poder dels esperits de la natura, que li són favorables. El conflicte està servit!

Per als que no conegueu la sèrie, mirarem de portar-vos paral·lelament la primera temporada al català. Però, mentrestant, podeu començar amb la temporada 0,5 de la sèrie, uns OVAs que ja tenim subtitulats i que trobareu a la fitxa de la sèrie als blogs de fansubs i de llunaplenanofansub.

Gaudiu d'un món ple d'essers fantàstics amb la nova temporada de "La núvia del Magus"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada