divendres, 6 de gener del 2023

[LlPnF][Anime] La llegenda dels herois: Traces centellejants - La guerra del Nord

Títol original
The Legend of Heroes: Sen no Kiseki Northern War
Altres títols
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel – Northern War
Autor
Nihon Falcom
Director
Hidekazu Sato
Estudi
Tatsunoko Production
Canal de TV
DMM TV, Tokyo MX, AT-X, BS12
Gèneres
Acció, Fantasia, Militar
Classificació
+13 anys
Emissió
6 de gener de 2023 - En emissió
Episodis
12
Estat
En emissió
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Viquipèdia
Sinopsi
És l’any 1205 del calendari septià. La Lavian Winslet és una noia que ha viscut tota la vida a la regió més pobra de Nord-Àmbria, nació situada al nord-oest del continent de Zemúria. Per protegir el seu poble i per demostrar que és diferent del seu avi, en Vlad, que antigament havia estat considerat un heroi, però que va trair Nord-Àmbria, s’uneix al cos més gran de jaegers del continent, els Jaegers del Nord. Així doncs, hi comença a fer el rol de caçadora. La Lavian no pot parar de pensar en la seva missió i trenca constantment les regles, així que un dia li ordenen que formi un esquadró amb en Martin S. Robinson, l’Iseria Frost i en Talion Drake, per dur a terme una missió secreta suïcida a l’imperi d’Erebònia. Entre tots han d’aconseguir informació sobre el rumorejat “heroi de l’imperi”, que amenaça Nord-Àmbria.
Comentaris
Aquest anime està basat en la sèrie de videojocs "Trails", concretament en la saga "Trails of Cold Steel". Es tracta d'una història original que va entre "Trails of Cold Steel II" i "Trails of Cold Steel III". Es pot mirar sense tenir coneixements dels videojocs i funciona com a anime sol, però es recomana, en cas de tenir interès en els videojocs, jugar fins a "Trails of Cold Steel" per a tenir una millor experiència, entendre les referències i no fer-se espòilers.
Notícies
Recull de notícies del blog
Enllaços
Projecte
En procés
 
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
1080p
Qualitat
WebRip
Pes
800MB
Traducció
Lluis_Cat
Correcció
marinera_neptú
Edició
Lluis_Cat
Compressió
Intervención
Karaokes
Lluis_Cat


2 comentaris:

  1. Vaja... Si es recomana haver jugat al videojoc, millor ja no provo de mirar-lo 😅 Llàstima... Té bona pinta aquest anime. Però no vull perdre el temps veient una sèrie on no entendré ni la meitat del que passa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, els protagonistes d'aquest anime són originals i es pot seguir sense haver jugat al joc, a més que l'anime ja t'intenta posar en matèria. La recomanació és sobretot per no fer-se espòilers en el cas que algú tingui intenció d'introduir-se a la sèrie. (Tot i que un amic va mirar-se una ova d'aquest joc i li va agradar tant que li van agafar ganes de jugar al videojoc). Depèn una mica de cadascú i de si vols donar-li una oportunitat mirant un parell de capítols per veure què et sembla. Si no tens interès a jugar als jocs de primeres diria que endavant. Si has de jugar-hi, perquè l'anime et xoqui més i entenguis referències recomano que millor que no.

      Elimina