diumenge, 12 de setembre del 2021

[11 de setembre] [Anime] [Estrena] Marinera Lluna de Cristall - 01

Marinera Lluna de Cristall

Acte 1r: Usagi: Marinera Lluna




Un bon dia la Usagi, una noia maldestra i ploramiques, es topa amb una gata negra. Resulta que la gata parla i li regala un fermall màgic, i amb ell es converteix en... la Marinera Lluna!

7 comentaris:

  1. Vaja... Per aquest 11 de setembre esperava un altre remake més ben parit, del tipus "Fruits Basket 2019", i no això... Suposo que si ja feu aquest, no en fareu cap més... En fi, gràcies per la feina. Suposo que a algú li agradarà.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem treballant en Fruits Basket 2019, no suposis coses que no saps. I si vols remakes ben parits, ets benvingut a participar a fer feina.

      Elimina
    2. Menys fums, colega. Que no em queixava de la vostra feina, sinó del nivell tant baix que té aquest anime. Per mi només és un altre remake que destrossa una obra mestra original. I lo de no tenir el remake de Fruits Basket 2019, ho deia pels especials de l'11 de setembre. Jo no he suposat res de cara el futur. Parlava d'ahir i d'avui.

      Elimina
    3. No parlo en nom del fansub, només en formo part, però volia dir la meva. Pensa que, encara que tu trobis que el nivell de l'anime és baix, hi ha un equip darrere que ha invertit molt de temps i dedicació perquè tu el puguis veure, i a sobre de franc.
      No crec que la Shira t'hagi faltat al respecte, però entén que el teu comentari ha pogut sonar despectiu cap a la feina dels altres, i et convido de tot cor a participar amb el fansub per poder triar el que més et vingui de gust i fer-ho amb nosaltres.
      Els especials són els que són perquè tampoc tenim un equip de 9324 persones, som persones amb estudis, feina i obligacions, ens encantaria poder publicar tot l'anime i manga que existeix al món, però anem pas a pas. Tampoc tenim obligació de fer regals ni organitzar res per cap data, però ho fem amb ganes, i veure comentaris negatius no ens anima gaire a seguir. Crec que si haguessis frasejat el comentari d'una forma més positiva, la resposta també ho hauria sigut. I tant que a algú li agradarà, per això l'hem fet. Em sap greu que no hagi sigut del teu gust, però amb educació i respecte tot es pot dir :)

      Elimina
    4. Em sap greu. Sóc responsable del que dic, no del que la gent entén. Si el meu comentari us ha ofès, compreu-vos Nivea perquè teniu la pell molt fina. En aquest món d'hipocresia ja es confon la sinceritat amb mala educació.

      Elimina
  2. Respostes
    1. No em vingueu amb sermons sobre educació quan vosaltres no sabeu encaixar un comentari que no diu el que els vostres ulls volen llegir, i que ni tan sols va dirigit a vosaltres. Perquè, com ja us he dit abans, però ho repeteixo perquè veig que no ha quedat clar:

      En cap moment m'he referit a la vostra feina, sinó a l'anime. A L'ANIME (a la feina que va fer l'estudi d'animació que el va adaptar a pantalla), NO A VOSALTRES ni a la vostra elecció d'escollir subtitular-lo. Que no la comparteixo, però la respecto perquè és igual de respectable que la meva opinió, encara que difereixi de la vostra. Però això sembla que us passa per alt.


      En fi, ja per acabar, però repetint-me novament:
      Podeu llegir els meus comentaris i seguir interpretar-los de la manera que us vingui més de gust. Però jo sóc responsable de les paraules que dic, no de les que la gent entén, vol entendre o interpreta. No em feu culpable d'una cosa que el vostre cervell ha interpretat segons el seu criteri, i que jo no he dit en cap moment.


      PD:
      En una cosa us dono la raó: tinc força fums. Però a diferència de vosaltres, jo els sé treure quan toca. Apa, siau i salut!

      Elimina