divendres, 24 d’abril de 2015

[Sant Jordi][Anime] L'Avanç dels Titans - OAD 3 & 4

L'Avanç dels Titans

OAD 3 & 4Per fi, i després de molt barallar-nos-hi, ja les tenim aquí. LlunaPlena no Fansub us porta la tercera i quarta OAD de L'Avanç dels Titans. També trobareu una nova versió de l'OAD 2 (a la notícia corresponent) ja que s'hi ha detectat una petita incongruència en les fonts.


OAD 3

Episodi 3.75
AdversitatAny 848. El 104è Cos de Cadets es dividit en dos grups i enviat a una missió de pràctiques que pretén posar a prova les capacitats de treball en equip i organització dels joves cadets. Si bé un dels grups sembla que se'n surt sense problemes, l'altre es veu abocat al desastre. Només una situació límit els portarà a deixar de costat les seves diferències i unir forces per plantar cara al problema.


OAD 4

Episodi 0.5A
Una decisió sense remordiments (1a Part)Malvivint al Districte Subterrani, en Levi i en Farlan coneixen la Isabel, una jove que anhela fugir del món on viu. Les seves vides transcorren amb normalitat fins que, un dia, algú els demana un favor, un que els pot obrir el camí cap a a vida que tant desitgen. Però algú sembla interposar-se entre elles i la seva vida d'ensomni: l'Erwin Smith. Us portem la primera part de la història que va unir al millor comandant i al millor soldat del Cos d'Exploradors.
OAD 3
M
4S
OAD 4
M
4S

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada