dissabte, 9 de novembre del 2013

[LlPnF][Pel·lícula] Patema invertida

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
Yasuhiro Yoshiura
Director
Yasuhiro Yoshiura
Estudi
Studio Rikka, Purple Cow Studio Japan
Gèneres
Acció, Aventura, Ciència-ficció, Drama, Escola, Romàntic, Shonen
Classificació
Tots els públics
Estrena
9 de novembre de 2013
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Wikipedia
Sinopsi
A la Patema li agrada explorar zones prohibides sota terra, on viu. Un dia, cau per un forat, però va a parar a un espai obert on la gravetat està invertida i el cel la xucla. Allà coneixerà l'Age, un noi inconformista a qui li agrada mirar el cel.
Enllaços
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
720p i 1080p
Qualitat
BDRip
Pes
1GB (720p) i 3GB (1080p)
Traducció
shira-chan
Correcció
trafalgar-sama
Edició
shira-chan
Compressió
Cano
Karaokes
shira-chan


8 comentaris:

  1. Els Enllaços estan caiguts, els podríeu repujar si us plau?

    ResponElimina
  2. Precisament ara ho estem fent! És que hem perdut un compte i tenim algunes pelis caigudes... Espero que aquest vespre ja els puguem tornar a posar.
    Que bé que vulguis mirar-te-la!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Havia convençut a uns amics de veure-la en català però al final ho hem hagut de fer en castellà per això i perquè no teníem molt de temps. M'encanten les traduccions d'aquí perquè es fan amb molta cura perquè us preneu el vostre temps i espero que a la propera tingui més sort. Una pregunta, quin és el vostre proper projecte perquè fa temps que no pengeu cap sèrie... (A Yamada, ànims que ja s'acaba!)

      Elimina
    2. Això ja és més aviat culpa meva, que tinc coses pendents de comprimir.
      -Intervención

      Elimina
    3. Ostres, quina pena que l'hagueu hagut de veure en castellà... Amb aquestes coses la nostra feina perd força el sentit, la veritat... en fi. Aquesta l'havia traduïda jo, em feia especial il·lusió saber que algú esperava que la repugés :( Ara ja està repujada i acabo d'actualitzar la fitxa, per si algú altre la vol :P

      En general si no ens aviseu que el material ha caigut no ens n'adonem, i sovint, si cau alguna cosa és que ha caigut tot un compte sencer i, per tant, tindrem feina a repujar-ho tot. Sempre comencem pel material que es demana, però no tots tenim un internet que va a la velocitat de la llum... (he tardat 10h a repujar les dues versions de la peli).

      Espero que us hagi agradat la peli i que almenys els castellans també tinguessin el karaoke en esperanto, val força la pena i no és trivial de fer ;)

      Elimina
    4. Sobre els projectes que vénen, ara estem fent "Un cadàver enterrat sota els peus de la Sakurako" i les OVA dels 7 pecats. També hauríem d'acabar Phoenix el gran advocat i fer més Shiki, però tot això són projectes que tenim engegats i que van lents (i en tenim d'altres). Sí! Yamada ja s'acaba!! Ueeeh!
      Doncs això, que fem el que podem, es pot dir que estem una mica en hores baixes, però esperem remuntar algun moment! Si algú es vol apuntar per ajudar, ja ho sap! Aquí estem!

      Elimina
  3. Si, a mi també m'ha sabut greu però ja n'estic descarregant una altra d'aquí mateix. Aquí teniu un fan ;) (Fa temps vaig pujar un post dient que tenia traduïts uns capítols de SAO i potser un dia m'animo i en penjo almenys un de mostra per a que el pugueu veure)

    ResponElimina
    Respostes
    1. SAO ens la vam plantejar ara fa uns anys, però la feien ippantekina (el fansub valencià) i ens va semblar que no calia repetir la feina amb la varietat del principat. Però és una gran sèrie, i tant!

      Elimina