dissabte, 3 d’abril del 2010

[LlPnF][Anime] Batec d'àngel

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
Jun Maeda
Director
Seiji Kishi
Estudi
P.A. Works
Canal de TV
CBC, MBS, RKB, TBS, TUT
Gèneres
Acció, Comèdia, Drama, Fantasia, Seinen
Classificació
+12 anys
Emissió
3 d'abril de 2010 - 26 de maig de 2010
Episodis
13 episodis i 1 especial
Estat
Finalitzada
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Wikipedia
Sinopsi
La història segueix a l'Otonashi, un adolescent que perd els records de la seva vida després de morir. Al despertar a l'altra vida, coneix la Yuri, una noia que el convida a unir-se a la Shinda Sekai Sensen (SSS), una organització que es dedica a lluitar contra Déu, i que tindrà com a enemic l'Angel, la presidenta del consell de l'escola.
Notícies
Recull de notícies del blog
Enllaços
Projecte
Finalitzat
 
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
AVI i MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC i MP3
Resolució
480p
Qualitat
DVDRip
Pes
200MB i 300MB
Traducció
tyrex
Correcció
Gruay
Edició
tyrex
Compressió
tyrex
Karaokes
tyrex


12 comentaris:

  1. Els links del mega tenen error D:

    SOU ELS MILLORS IGUALMENT

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí... Ja estem repujant, que ens van caure algunes sèries... Gràcies per avisar! Fes servir els del 4shared mentrestant ;)

      Elimina
  2. Gràcies per la sèrie, quan tingui temps me la miraré. Per cert, us falta un especial que van estrenar al 2015. Teniu pensat pujar-lo?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon vespre!

      Som conscients de l'OVA i tenim pensat fer-la en algun moment, tot i que ens cau una mica lluny... Per temps personal prevec que cap a l'estiu.

      La recomano! (sense amor de traductor) Té molt bona valoració al myanimelist, no et deixarà indiferent :)

      Una abraçada,

      tyrex

      Elimina
    2. Molt bé, doncs ja la miraré, però abans de l'estiu/tardor m'és impossible ja que ara estic molt enfeinat i no tinc temps de mirar res. I si en principi ha de sortir per l'estiu, m'esperaré a veure la sèrie quan la tingueu feta i abans veure altres que m'he baixat com Kokoro Connect, Lovely Complex, Anohana, Madoka Magica o altres.

      Elimina
    3. Ostres, tu! D'això se'n diu un bon consumidor! Gràcies per seguir-nos! Esperem que t'agradi tot el que miris de la nostra feina! :) (o la gran majoria...)

      Elimina
    4. Pràcticament tot el que feu m'agrada molt, i sí, miro moltes coses de les que feu, perquè ja que hi ha animes que no estan doblats ni en català ni en castellà, prefereixo veure-ho en subs en català i sense casi cap falta d'ortografia, no com els subs en castellà o latino, on sovint hi ha bastants faltes.

      Elimina
    5. Ostres, que bé! I Fate/Zero, no et crida l'atenció? (:F)

      Intentem escriure bé i sense faltes, ja que ho fem... Malgrat que sempre s'escapa alguna cosa al final. Gràcies per seguir-nos

      Elimina
    6. Tinc entès que Fate/Zero és una preqüela de Fate/stay night, que no teniu. Però aquesta sèrie té una versió alternativa en forma de pel·lícula, que sí que teniu. Però realment es poden resumir 24 capítols en només 1h 40m? Com va això? És un resum de la sèrie o una història diferent? És que aquestes sèries que tenen 3 o 4 versions, perqüeles, seqüeles, pelis-seqüeles, pelis-resum, seqüeles de les pelis-resum, versions alternatives de les pelis i més, em desorienten una mica sobre quines hauria de veure per entendre "correctament" la història. Realment la peli pot substituir la sèrie? Sí és així, llavors sí que la baixaré, perquè sí que em crida l'atenció.

      Elimina
    7. Això ho hauries de comentar a la fitxa de Fate/Zero o de la peli, no aquí ;)
      Es poden resumir, sí, però és això, un resum :P. Van fer primer la peli i després devien decidir que era poc i n'han fet la sèrie.
      Els productes Stay Night són 3 vies alternatives, seguint les 3 heroïnes. La que segueix la Saber és l'anime antic. La que segueix la Rin són la peli i la sèrie subtitolats "Unlimited Blade Works". De la que segueix la Sakura en faran 3 pelis, segons diuen.
      Tot Stay Night es basa en una novel·la visual. Fate/Zero va de la guerra anterior i es basa en una novel·la lleugera. Només n'han fet la sèrie que tenim nosaltres.
      No sé si t'he solucionat res... Però bé, l'ordre que se sol recomanar és increscendo d'intensitat: stay night saber (anime antic), stay night rin (anime 2015 i/o peli), fate/zero, stay night sakura (pelis q vindran). Potser zero es mes heavy q stay night sakura, però com que encara no l'han fet...
      Ah, i al final de tot, per curiositat, pots mirar Fate Prototipe, que és com un trailer de la idea inicial d'Stay Night i que també tenim.

      Elimina
    8. Gràcies! I sí, és cert que ho hauria d'haver comentat allà, però ja que havíem iniciat la conversa aquí, ho he continuat aquí. Segurament sí que la veuré, gràcies.

      Elimina