dijous, 2 d’octubre del 2008

[LlPnF][Anime] Tigre i drac!

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
Yuyuko Takemiya
Director
Tatsuyuki Nagai
Estudi
J.C.Staff
Canal de TV
TV Tokyo
Gèneres
Acció, Comèdia, Drama, Escola, Romàntic, Shonen
Classificació
+12 anys
Emissió
Octubre de 2008 - Març de 2009
Episodis
25 episodis i 1 especial
Estat
Finalitzada
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Wikipedia
Sinopsi
Tot i la personalitat gentil d'en Ryuji Takasu, els seus ulls el fan semblar un delinqüent intimidant. A la reorganització de classes del segon curs de secundària, li toca junt amb el seu millor amic, en Yusaku Kitamura, i el seu amor secret, la Minori Kushieda. A més a més, també hi ha la millor amiga de la Kushieda, la Taiga Aisaka. La seva delicada aparença contrasta amb la seva brutal personalitat. Secretament enamorada d'en Kitamura, la Taiga es compromet a ajudar en Ryuji per conquistar el seu amor a canvi que ell l'ajudi a conquistar el seu.
Notícies
Recull de notícies del blog
Enllaços
Projecte
Finalitzat
 
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
720p
Qualitat
BDRip
Pes
200-300MB
Traducció
Rini
Correcció
Gruay, tyrex
Edició
Rini
Compressió
Cano, Intervención, Rini
Karaokes
Rini


13 comentaris:

  1. Hola, he acabat de veure els vostres capítols de "Toradora!" i m'ha agradat molt. A la viquipèdia he vist que hi ha una OVA. La teniu traduïda? I si no, sabeu on puc trobar-la en català? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs mira, per haver comentat t'endús premi! No hi és en català, enlloc, així que la farem nosaltres ben aviat. :) Com que has comentar m'he posat en contacte amb la Rini (la traductora) i diu que aviat s'hi posarà. Espero que puguis esperar-no!

      Elimina
    2. Moltes gràcies, l'esperaré amb il·lusió :D

      Elimina
    3. Ja la tens traduïda! Moltes gràcies per haver mirat la nostra feina :)

      Elimina
    4. Ostres,he obert la pàgina per veure si hi havia res de nou i em trobo l'OVA, quina sorpresa, jo que em pensava que trigaria fins a meitats de mes o principis d'any...

      Moltíssimes gràcies :D

      Elimina
  2. Doncs no heu trigat gaire. 13 dies. Quina velocitat! I no és en to irònic, que consti.
    Bé, ja que som per aquí, potser m'hauria de descarregar la sèrie, que té bona pinta. Ah, i he vist que heu fet una remodelació visual de les sèries al blog. Està molt bé i m'encanta *-*

    Arigatou gozaimasu~

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies :) Una pregunta, fareu els especials? Hi ha 4 mini capítols on els personatges són representats com a chibis i se suposa que fan una competició de menjar o alguna cosa així, no ho sé ben bé, ho he llegit a la Wikipedia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ey! Ho mirarem :) Desconeixia l'existencia d'aquests specials, però crec que trobarem un forat per a fer-los ^^

      Elimina
    2. Gràcies, tot i que ara m'ha vingut al cap que pot ser que no parlin en aquests especials, podrien ser com els de Petit Eva d'Evangelion. Llavors no faria falta subtitular res, només posar l'enllaç. Aclareixo que només és una posibilitat que se m'ha acudit quan m'he recordat dels especials d'Evangelion, ja que jo tampoc coneixia l'existència d'aquests especials fins que ho vaig llegir a la Wikipedia.

      Elimina
  4. Ei! Estava repassant quines sèries havíeu fet per mirar alguna cosa nova, i he vist que fa mesos que sóc un desagraït i no havia passat per aquí a donar les gràcies per Toradora! Moltes gràcies per haver-la fet, bona feina un cop més! ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Goita, l'Ereza! Gràcies per comentar! :) De desagraït res, però sempre fa feliç saber que hi ha gent que es mira el que fem!

      Elimina
    2. Goita, l'Ereza! Gràcies per comentar! :) De desagraït res, però sempre fa feliç saber que hi ha gent que es mira el que fem!

      Elimina