diumenge, 1 d’abril del 2007

[LlPnF][Anime] Forada el cel, Gurren-Lagann

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Autor
Kazuki Nakashima
Director
Hiroyuki Imaishi
Estudi
Gainax
Canal de TV
TXN (TV Tokyo), BS Japan, AT-X
Gèneres
Acció, Aventura, Ciència-ficció, Comèdia, Drama, Ecchi, Mecha, Shonen
Classificació
+12 anys
Emissió
Abril de 2007 - Setembre de 2007
Episodis
27 episodis
Estat
Finalitzada
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Wikipedia
Sinopsi
En un futur llunyà, la humanitat viu sota terra en grans coves, ignorants d'un món a sobre amb un cel i estrelles.

Al petit poble de Jiha, en Simon, un noi tímid que treballa com a excavador, descobreix un estrany objecte brillant amb forma de trepant durant una excavació i que converteix en el seu amulet. L'impulsiu Kamina, un jove amb unes ulleres de sol extravangants i diversos tatuatges pels braços, té el somni de sortir a la superfície per viure aventures i seguir els passos del seu pare. És amic d'en Simon, i junts formen una petita banda, la Brigada Gurren, que té l'objectiu d'escapar del poble trencant el sostre de la cova per arribar a la superfície. Després d'un primer intent sense èxit, acaben castigats per l'alcalde i en Kamina acaba a la presó. Aquella mateixa nit, en Simon descobreix, mentre excava, una "gran cara" i va corrents a avisar a en Kamina, però mentre es dirigeixen de nou cap a la "gran cara", es produeix un terratrèmol i una "gran cara" molt més gran cau de la superfície. També apareix una noia exuberant anomenada Yoko i que intenta derrotar la cara gegant. És llavors quan la Yoko els explica que la superfície està dominada pels Gunmens, "grans cares" pilotades per homes-bèstia. Tot seguit, en Simon condueix a la Yoko i a en Kamina fins a la cara que va descobrir i, un cop allí, l'amulet d'en Simon comença a brillar a la vegada que apareix una ranura amb la forma del trepant i en Simon acaba muntant-se en la cara per pilotar-la, i a la qual anomena Lagann.

El món de la superfície és un camp de batalla molt dur, ja que durant el dia apareixen centenars de Gunmens, i a la Brigada Gurren li tocarà lluitar contra els Homes Bèstia per canviar el rumb en favor dels humans! Forada el cel, Gurren Lagann!
Comentaris
Us informem que aquesta sèrie ha estat llicenciada en castellà (però no en català).
Notícies
Recull de notícies del blog
Enllaços
Projecte
Finalitzat
 
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
720p
Qualitat
BDRip
Pes
350MB
Traducció
Shruikan
Correcció
Leifang, surreak
Edició
kyoraku, Shruikan
Compressió
Cano, Intervención, Ragna
Karaokes
shira-chan, Shruikan


6 comentaris:

  1. Me l'emporto, acabo de veure-la amb subs castellans i tinc curiositat per saber com l'heu treballada, encara que la imatge sigui una mica dolenta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem trobat unes Raws més bones fa unes setmanes i hi ha un compressor amb ganes de refer-la, però per temes de copyrights i pèrdues de comptes, no tenim els subtítols dels primers capítols i s'haurien de tornar a subtitolar.
      Com que preferim posar els esforços en fer sèries noves, no sabem si finalment traurem una versió amb més bona imatge que aquesta...
      Disculpeu les molèsties.

      Elimina
    2. "Refloto" aquest fil per oferir-me com a voluntari en cas que necessitéssiu ajut d'algun traductor (de l'anglés) i/o corrector.

      Us he trobat avui i m'ha fet molta il·lusió que hi hagi una comunitat catalana activa important la cultura japonesa a la nostra terra. Seguiu així!

      Elimina
    3. Hola, Atenrev!
      Per poder mantenir contacte i per poder participar al fansub, ens aniria millor que escrivissis aquí: https://llunaplenanofansub.forosactivos.net/f4-uneix-te-a-llpnf
      Ens agradarà molt que treballis amb nosaltres! Anem curts de traductors i correctors! Junts encara farem més gran la comunitat de comsumidors de manga i anime en català!

      Elimina
  2. Ostres, gràcies per aquesta també. L'hi havia vist molt bones puntuacions al myanimelist i al final, en veure-la no li hauré sabut apreciar el què. M'ha entretingut (i això és bo), però esperava algo més.. Què n'opineu vosaltres d'aquesta sèrie?

    ResponElimina
    Respostes
    1. TTGL és brutal, si t'agraden els shonen segurament t'agradi aquesta. Frases épiques i una música canyera. Top!

      Elimina