dilluns, 29 de març de 2021

[Anime] Yashahime: princeses semidimoni - 24

Yashahime: princeses semidimoni

Episodi 24 – Filles d’en Sesshomaru.
La Setsuna mata la Zero, però en Sesshomaru la reviu. Poc després, arriba en Kirinmaru. Ja està tot preparat per a la batalla final de la sèrie! O potser només de la temporada? Qui sap :P…2 comentaris:

  1. Espero que sigui el final de la sèrie perquè, Déu n'hi do, quin nyap! Un altre gran anime destrossat... Alguns haurien d'aprendre que quan les coses s'acaben, s'acaben. El mateix passa amb Sailor Moon Crystal o Card Captor Sakura: Clear Card. És vergonyós que es carreguin aquestes obres mestres d'aquesta manera.

    ResponSuprimeix
  2. El final m'ha deprimit... És pot saber perquè s'havia de morir?? Si al mateix capítol la Zero ressucita, i mai es mor ningú, fins i tot les protes poden caura de 15 metres de cap i no es maten. Però va i per una rascadeta (comparat amb altres ferides que hem vist) la palma. És que no es gaire creïble, sembla més aviat cruel cap al personatge, perquè com que mai hi ha hagut cap perill realista, ara de sobte es mor i tots ens quedem com WTF. A més, no han muntat bé la batalla final, si ja ens mostren escales còsmiques de combat, quan vingui el combat final a la segona temporada perdrà emoció perquè ja han tret tot l'arsenal ara. En fi, ja veurem com avança la sèrie a la 2a temporada... R.I.P. personatge mort (no dic qui per evitar spoilers)

    P.D.: Sesshomaru , t'odio: quan la Rin s'assebenti que no has protegit les seves filles et clavarà una cossa al cul :)

    ResponSuprimeix