dilluns, 17 d’abril de 2017

Retirada per emissió a TV3: Detectiu Conan, pel·lícula 9

Bon dia a tothom!
TVC emetrà avui dilluns 17 d'abril a les 20:00 la novena pel·lícula d'el Detectiu Conan: Estratègia sobre les profunditats al canal Super 3. Es podrà gaudir tant a TV com online mitjançant l'emissió en directe. No obstant, no estarà disponible per TV3 a la carta per problemes de llicència.

Podeu consultar la programació exacta al web de TV3 i esperem que gaudiu del doblatge de la pel·lícula!Per part nostra, retirarem com sempre els links de baixada del film.

Sense res més a dir, us deixem amb la sinopsi de TV3 de la pel·lícula. Ai, que patirem!

15 anys després de l'accident del Yashiromaru I, on hi van morir el capità i un membre de la tripulació, en Conan i companyia se'n van de vacances en un creuer de luxe de la mateixa empresa del vaixell accidentat. Els sorprenents assassinats del director del Grup Yashiro i de la seva filla a bord del creuer fan que, de cop, les vacances dels nostres herois es converteixin en un autèntic malson. I és que després d'un seguit d'explosions l'enfonsament de l'Afrodita, el creuer de luxe, és imminent. Aquest cop, a més de resoldre el misteri dels assassinats, en Conan també haurà de salvar la vida dels seus amics, i de tots els passatgers de l'Afrodita!

3 comentaris:

  1. Jo la vaig veure amb els vostres fantastics subtitols i ara la mirare amb el doblatge en català :)

    ResponElimina
  2. Uooooo!! Moltes gràcies! Ens encanten aquest tipus de comentaris!!! :D ^^

    ResponElimina
  3. Perdoneu, algú sap a on la podria baixar amb català?

    ResponElimina