dimecres, 23 d’abril de 2014

[Sant Jordi] Estrena: Kokoro Connect, Final: Ano Hana i anuncis!

Bon Sant Jordi!
Estrena: Kokoro Connect, Final: Ano Hana i anuncis!


Bon Sant Jordi a tots! Compreu molts llibres i mangues! Mireu molts animes i moltes pelis! Consumiu cultura! Go!! I per ajudar-vos, una sèrie nova, n'acabem una altra i us anunciem coses que s'acosten a un ritme huracanat (o no tan huracanat...). En fi, a gaudir!

Ano Hana - 10 i 11
Capítol 10 - Focs artificials
Capítol 11 - La flor que va florir aquell estiu

Aconseguiran complir el desig de la Menma?10 - 1080p


10 - 720p


11 - 1080p


11 - 720pKokoro Connect 01, 02 i 03
Capítol 01 - Abans que ens n'adonéssim ja havia començat
Capítol 02 - Humans força interessant
Capítol 03 - Un perdedor i un cop baix

Us presentem Kokoro Connect! Ens explica les aventures d'un grup de cinc nois i noies que pateixen algun tipus de màgia cada X temps. En el primer arc veurem com canvien de cos! Més que una sèrie d'humor, ens parla dels sentiments d'ells cinc i de com pot influir en les seves vides aquest tipus de canvi que comporten haver de confiar molt els uns amb els altres. Les situacions seran límit! No us les perdeu!Capítol 01


Capítol 02


Capítol 03
Lupin III vs Detectiu Conan

Tràiler

Per anar fent boca, en bombillero ens ha preparat el tràiler de la pel·lícula d'aquest estiu! A més, aprofitem per anunciar així amb la boca petita i pels grans seguidors nostres que llegeixin aquest text, que ben aviat començarem la nova sèrie de Fairy Tail! També re-engegarem amb bona salut Steins; Gate i us portarem un One Shot. A més, tal com vam prometre, tot i que més tard, tindrem la 3a de Berserk. Esperem que ens aneu seguint!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada