diumenge, 1 de setembre de 2013

[LlPnF] Lupin III vs El detectiu Conan - Especial TV

Lupin III vs El detectiu ConanDades de la pel·lícula
Nom: Lupin III vs El detectiu Conan, Lupin the 3rd vs Detective Conan, ルパン三世VS名探偵コナン Rupan Sansei Vāsasu Meitantei Konan
Director: Hajime Kamegaki basat en el manga de Gosho Aoyama i el de Monkey Punch
Gènere: Misteri, detectius, shonen
Any: Març 2009
Estat: Finalitzada

Dades del projecte:
Idioma: Àudio japonès, amb subtítols en català, incrustats.
Format: MP4
Pes: 729 MB
Vídeo: 720p X264
Àudio: AAC Dolby Pro II 5.1ch
Qualitat: HD
Estat del projecte: Finalitzat

Comentaris
Aquesta versió és una versió independent de la que ja teníem inicialment al fansub heretada dels projectes que va dur a terme Dragon no Fansub. Per veure la versió inicial, cliqueu aquí:
Lupin III vs El detectiu Conan Versió DnF

Sinopsi:
La reina Sakura del regne de Vespània mor en un accident de caça. Tots els indicis apunten que la va disparar accidentalment el seu fill, el príncep Gill, qui immediatament se suïcida superat per la culpa. La següent en la línia de successió, la princesa Mira, rebutja la idea d'esdevenir reina per culpa del creixent moviment popular que creu que no és apte per governar. El comte Keith contracta en Daisuke Jigen com a guardaespatlles personal de la princesa, el qual planeja robar la Corona de la Reina juntament amb en Lupin III.

Per augmentar la popularitat de la princesa, organitzen un viatge al Japó per participar en la inauguració d'un hotel. En Kogoro, en Conan i la Sonoko hi assisteixen, però durant la festa, en Conan evita un intent d'enverinament a la princesa, i que aquesta aprofita la confusió per escapar.

Pel carrer es troba amb la Ran, que per sorpresa per les dues, s'assemblen molt, i decideix canviar de lloc amb ella. La Ran, vestida com la princesa, es dirigeix a l'hotel i explica el que ha succeït al seu pare i a la policia, però el comte Keith, per evitar un incident diplomàtic amb el Japó, reté la Ran per a seguir exercint el paper de la princesa Mira.

En Conan s'amaga a l'avió de tornada a Vespània per rescatar la Ran i en Kogoro s'alia amb l'inspector Zenigata, qui té permís per entrar a tots els països per tal de detenir en Lupin III, per poder viatjar a Vespània.Staff
Traducció: bombillero
Correcció: Minamino Shuuichi
Edició: bombillero
Compressió: bombillero

Informació addicional:
Lupin III vs El detectiu Conan a MyAnime List
Wikipedia (anglès)

Enllaços

Part 1

Part 2

Part 3
Cap comentari:

Publica un comentari