diumenge, 1 de setembre de 2013

[LlPnF] Lupin III vs El detectiu Conan - La pel·lícula

Lupin III vs El detectiu Conan - La pel·lículaDades de la pel·lícula
Nom: Lupin III vs El detectiu Conan - La pel·lícula, Lupin the 3rd vs. Detective Conan: The Movie, ルパン三世VS名探偵コナン The Movie, Rupan Sansei Bāsasu Meitantei Konan The Movie
Director: Hajime Kamegaki basat en el manga de Gosho Aoyama i el de Monkey Punch
Gènere: Misteri, detectius, shonen
Any: Desembre 2013
Estat: Finalitzada

Dades del projecte:
Idioma: Àudio japonès, amb subtítols en català, incrustats.
Format: MP4
Pes: 1,76 GB
Vídeo: 720p X264
Àudio: AAC Dolby Pro II 5.1ch
Qualitat: BDRip
Estat del projecte: Finalitzat

Sinopsi:
La història comença amb un robatori comès per en Kaito Kid i la persecució d'en Conan per aturar-lo, però es veu frustrada per una figura ombrívola que li talla el monopatí en dos, només llavors s'adona de la veritable identitat del culpable: En Lupin III.

Resulta que en Lupin ha estat coaccionat per un home misteriós anomenat Alan Smithee, que ha pres la Fujiko com a ostatge i ha posat prova les seves habilitats per robar el seu veritable objectiu: el safir Cherry. La policia metropolitana contacta amb l'inspector Zenigata de la Interpol, que junt amb els inspectors Sato i Takagi com a voluntaris, munten un operatiu per impedir que robi el safir.

Alhora, un jove cantant italià anomenat Emilio Baretti arriba al Japó per fer una gira de concerts. La Ran, la Sonoko, en Conan i en Kogoro es dirigeixen a l'hotel on s'allotja Baretti, però en arribar es topen amb l'inspector Megré i els seus homes a la suite perquè Baretti ha rebut una carta d'amenaça. Malgrat el perill, el promotor de Baretti, Luciano Carnevale, insisteix que el concert tindrà lloc en la data prevista.

La Ran i la Sonoko es topen amb Baretti quan ja marxaven i, sense saber com, s'uneixen per a una visita clandestina a l'Sky Tree. Un cop allà, Baretti es puja a un sortint en un intent desesperat per veure el concert cancel·lat. Quan la Ran el troba allà, comença reprendre'l pensant que vol suïcidar-se, però una ràfega de vent els fa caure i queden penjats de la torre. Gràcies als esforços combinats d'en Conan, en Jigen i la Sonoko aconsegueixen salvar-se. Llavors Baretti confessa que Carnevale treballa per a la màfia italiana i utilitza els seus concerts com a tapadora per dur a terme negocis il·legals.Staff
Traducció: bombillero
Correcció: Minamino Shuuichi
Edició: bombillero
Compressió: bombillero

Informació addicional:
Lupin III vs El detectiu Conan a MyAnime List
Wikipedia (anglès)

Enllaços

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6Cap comentari:

Publica un comentari