divendres, 13 de setembre de 2013

[LlPnF] L'Alquimista d'Acer 8/64

L'Alquimista d'AcerDades de la sèrie:

Nom: L'Alquimista d'Acer
Autor: Basat en el manga de Hiromu Arakawa
Director: Yasuhiro Irie
Estudi: Bones
Canal de televisió: MBS, TBS
Gènere: Aventura, acció, fantasia, steampunk, sonen
Any: Abril 2009 - Juliol 2010
Nombre d'episodis: 64 + 4 OVA
Estat: Finalitzada

Dades del projecte:

Idioma: Àudio japonès amb subtítols incrustats en català.
Format: MP4
Vídeo: x264
Àudio: AAC
Qualitat: BDRip
Pes per episodi 250-300MB (720p) 650-750MB(1080p)
Durada per episodi 20 min. aprox.
Estat del projecte: En procés

Sinopsi:

La història se centra en els germans Edward i Alphonse Elric, que viuen en un petit poble d'un país fictici anomenat Amestris. El seu pare, Hohenheim, va marxar de casa quan encara eren petits i anys més tard la seva mare, Trisha Elric, mor a causa d'una malaltia, deixant als germans Elric orfes. Després de la mort de la seva mare, l'Edward decideix ressuscitar a través de l'alquímia, una de les tècniques científiques més avançades conegudes per l'home. No obstant això, l'intent resulta fallit i com a conseqüència l'Edward perd la seva cama esquerra i l'Alphonse tot el seu cos. En un esforç per salvar el seu germà, l'Edward sacrifica el seu braç dret per fixar l'ànima de l'Alphonse en una armadura. Després d'això, un alquimista nacional anomenat Roy Mustang visita als germans Elric i li proposa a l'Edward convertir-se en un membre de l'exèrcit i així trobar una forma de recuperar els seus cossos. Posteriorment, la cama esquerra i el braç dret de l'Edward són substituïts per un Automail, un tipus de pròtesi mecànica molt avançada creada per la seva amiga Winry Rockbell i l'àvia d'aquesta, Pinako Rockbell.

L'Edward accepta convertir-se en alquimista estatal, després de passar un ardu examen, aconsegueix superar-lo i rep el títol d'Alquimista d'Acer. En la seva recerca de la Pedra Filosofal, els germans Elric lluiten contra diverses persones i criatures així com amb diversos antagonistes, dels quals alguns també busquen la pedra; entre ells es troba Scar, un dels supervivents de l'extermini d'Ishval que busca venjar-se dels alquimistes nacionals per gairebé extingir la seva raça, i els homuncles, un grup de criatures amb aparença humana que tenen l'habilitat de regenerar-se de qualsevol ferida gràcies a que posseeixen fragments incomplerts de la Pedra Filosofal.

Staff:

Traducció: Sotjador i bombillero
Correcció: Gray Slimner
Edició: bombillero
Compressió: Cano

Informació addicional:

L'Alquimista d'Acer a MyAnime List
Wikipedia (anglès)

Enllaços:


720p 1080p 720p
1 RAR
1080p
3 parts
 
Episodi 1: L'Alquimista d'Acer
Episodi 2: El dia de l'inici
Episodi 3: La ciutat de l'heretgia
Episodi 4: L'angoixa de l'alquimista
Episodi 5: La pluja de la tristesa
Episodi 6: El camí de l'esperança
Episodi 7: La veritat oculta
Episodi 8: El laboratori núm. 5


És possible que no tinguem aquest post del tot actualitzat, comprova si hi ha més capítols a les últimes notícies de llançaments de l'Alquimista d'Acer al següent link! Link: Recull notícies de l'Alquimista d'Acer


Cap comentari:

Publica un comentari