dimecres, 11 de setembre de 2013

[11 setembre] Regals per la Diada!

Feliç 11 de setembre!
Regals!!

Estimats fansubers i seguidors, com molts de vosaltres,
gran part del fansub se'n va a a la Via Catalana a celebrar la diada! Per això, no publicarem els regals fins aquest vespre. Espereu-los amb ganes, que n'hi ha un bon munt!
Pista per anar fent boca: 4 pelis, un especial i una sèrie completa! No! No pot ser! Too much, no?
Què va, per l'11 ens motivem que no vegis ^.^ Descobrireu de quines pelis es tracta al ves!


Gràcies a ainotokio per la imatge


Pel·lícula
Nerawareta Gakuen - Objectiu: l'institutA l'institut d'en Seki i companyia arriba un estudiant nou que capgira les coses.
Quines intencions tindrà? Quina relació té, amb en Seki?
Submergiu-vos en aquests escenaris ben acolorits i plens de sentiments i telepatia.
És una pel·lícula que us farà pensar per entendre-la i que admet diferents interpretacions,
fes-nos saber a quina conclusió has arribat!


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6Cua de Fada
Pròleg - El primer matíPròleg de la pel·lícula que us presentem a continuació!
Coneguem la Sacerdotessa del fènix!

Cua de Fada
La pel·lícula - La sacerdotessa del fènixUna misteriosa noia que ha perdut els records apareix a Fairy Tail
Només recorda que ha de lliurar unes pedres del fènix.
Sembla que aquestes pedres poden provocar la fi del món.
Com ho arreglaran, la Lucy, en Natsu i la resta?


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4El detectiu Conan
Pel·lícula 12 - La partitura de la porLa història comença en una sala de música on una dona està observant a dos homes durant una pràctica. Ella envia un missatge amb el seu telèfon mòbil i just després hi ha una explosió. Altres músics són assassinats i el culpable deixa al costat de les seves víctimes les parts d'una flauta (peu, cos i cap). Es descobreix que totes les víctimes eren membres de la mateixa acadèmia musical. En Conan i els altres assisteixen als assajos del concert inaugural d'una sala de concerts propietat del director de L'acadèmia, allà coneixen a la famosa soprano Reiko Akiba, qui ajudarà als nens en el concurs escolar de coral. Però abans del concert és assetjada per algú, qui se sospita que és la mateixa persona que va assassinar als altres musics, i que el seu objectiu és no deixar-la cantar. Durant el concert succeeixen un seguit de sobtades i enormes explosions a l'exterior de la sala de concerts, envoltant el lloc en flames, però dins ningú s'ha adonat de res. En Conan haurà de trobar una manera d'entrar i evitar que esclati la sala sencera.


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6El detectiu Conan
Pel·lícula 13 - El Corb perseguidorUn home mor a causa d'un accident de trànsit però deixa un missatge al morir: "Tanabata kyo" i una misteriosa fitxa de Mahjong. Aquesta fitxa el vincula amb sis casos d'homicidi a Tòquio, Kanagawa, Shizuoka, Nagasaki, i altres llocs del Japó. A causa d'això la policia de les prefectures del Japó celebren una conferència conjunta sobre el cas, però en acabat en Conan veu que un del policies surt del edifici i entra en un Porsche negre. Per alguna raó l'Organització dels Homes de Negre s'ha infiltrat a la reunió. El dia del Tanabata, en Conan arracona la Vermut a l'aparcament d'un centre comercial, ella li diu que l'Organització necessita trobar una targeta de memòria i qui s'encarrega de trobar-lo és un nou membre, l'"Irish". Però sembla que aquest nou membre ha descobert l'autèntica identitat d'en Conan. Podrà resoldre el cas i evitar que el seu secret es faci públic?


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7Spice and Wolf
Sèrie completa refetaLa història gira entorn d'en Craft Lawrence, de vint-i-cinc anys d'edat, un venedor ambulant que viatja de poble en poble venent i comprant vàries coses per guanyar-se la vida, en un ambient històric amb influències europees. El seu principal objectiu a la vida és reunir diners suficients per a iniciar la seva pròpia botiga, ja que ha estat viatjant durant set anys, mentre obté experiència en el comerç. Una nit, quan s'atura a la ciutat de Pasroe, troba, al seu carro, una noia que es diu Horo, una divinitat lloba, de més de 600 anys d'edat. Sembla que tingui 16 anys, de fet, només amb la particularitat de tenir cua i orelles de llop. Es presenta a si mateixa com la deesa de les collites d'aquest poble.
Hem tornat a traduir la sèrie sencera per arreglar els errors de traducció i interpretació que en van fer.
Si ja us l'havíeu mirat, torneu-hi! Si no, doneu-li una oportunitat i submergiu-vos en el món de les conspiracions econòmiques!


Spice and Wolf - Capítol 01 - Lloba i millors robes
Spice and Wolf - Capítol 02 - Lloba i passat distant
Spice and Wolf - Capítol 03 - Lloba i sentit del negoci
Spice and Wolf - Capítol 04 - Lloba i Company inútil
Spice and Wolf - Capítol 05 - Lloba i discussió d'enamorats
Spice and Wolf - Capítol 06 - Lloba i adéu silenciós
Spice and Wolf - Capítol 07 - Lloba i la cua beneïda
Spice and Wolf - Capítol 08 - Lloba i l'escala justa
Spice and Wolf - Capítol 09 - Lloba i la pastora d'ovelles
Spice and Wolf - Capítol 10 - Lloba i la conspiració giratòria.
Spice and Wolf - Capítol 11 - Lloba i el gran pla
Spice and Wolf - Capítol 12 - Lloba i la jove colla
Spice and Wolf - Capítol 13 - Lloba i el nou viatge

Què, qui s'acaba tot el material?

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per tot el vostre esforç. Una cosa, el sisè enllaç a MEGA de la 12a pel·lícula de "El Detectiu Conan" porta a la 5a fracció de l'arxiu.

    ResponSuprimeix
  2. Moltes gràcies per avisar! Ja està arreglat! És que amb tants links, l'estadística deia que segur que en posava algun de malament... - _ - sorry :P

    ResponSuprimeix